vineri, 26 martie 2010

Activitate pentru Săptămâna Patimilor

Se ia o icoană gata făcută cu Iisus Hristos cu coroana de spini pe cap, să zicem un format A4. De preferinţa, detaliile cununii de spini ar trebui să fie cât mai bine reliefate. Se urmareşte ca pe tot parcursul Postului sau măcar în Săptămâna Patimilor, să fie sensibilizaţi copiii şi să fie motivaţi spre fapte bune, în sensul ca de fiecare dată când vor face o faptă bună, câte un spin din cunună se transformă în floare. Ideal ar fi ca fiecare să aibă propria lui icoana în care îşi desenează singur floarea transformand-o dintr-un spin.


Pornind de la aceste indicaţii ale Deliei (mulţumim mult!), am realizat materialul de mai jos:


Pentru cei care lucraţi cu mai mulţi copii, am realizat şi o variantă cu 4 imagini pe un A4. Am ales un format mai mic (un sfert de A4), pentru ca hârtiuţa să poată fi purtată în penar şi să fie la îndemână:

Activitate Coroana de Spini 4 Buc

Natalia

2 comentarii:

casuta gandurilor mele spunea...

Buna ziua si va multumesc . Frumoasa activitate . As dori sa va cer permisiunea de a copia si eu acea fisa cu Isus . Astept raspunsul dv ! Va multumesc !

Natalia spunea...

Gabriela, cu drag! Materialele de pe site pot fi preluat pentru uzul personal sau catehetic (cu specificarea sursei, cum e firesc).
Săptămână binecuvântată cu Domnul!